theaterhuis Gorinchem gaat verder!

THEATERHUIS GORINCHEM BIEDT LESSEN AAN VOOR ALLE LEEFTIJDEN VANF 5 JAAR

De bevlogen theatermaakster/actrice/duizendpoot Mirjam van en Boogaard is vorig jaar gestart met Theaterhuis Gorinchem. Er worden lessen gegeven in vele leeftijdscategorieën, door haar zelf en andere professionele acteurs. Ze vult een grote leegte op die was ontstaan door het ter ziele gaan van voorgaande initiatieven.  Mirjam uit is idealisme in de lacune is gesprongen en met groot doorzettingsvermogen weer iets aan het opbouwen.

Ook dit jaar springt Strand Links financieel bij.

mirjam

 

Mirjam van den Bogaard is theatermaker, actrice en dramadocent en heeft gestudeerd aan de Academie voor Theater in Tilburg. Ze geeft dramales op het Camphusianum in Gorinchem. Verzorgd o.a. met Elke Vierveijzer en Sophie Ruthven-Stuart maatwerk theateropdrachten en workshops voor de EU, Nederlandse Opleiding Tentoonstelling en vele instellingen en scholen. Ook maakt ze kleinkunstvoorstellingen die ze speelt in kleine zalen en op festivals. Onder Boomgaard Theaterproducties speelt ze samen met Izak Boom in muzikale kindervoorstellingen uit eigen atelier.
Ideeën in je hoofd, woorden op papier, je lijf als instrument. Samen op zoek naar de juiste vorm en passende muziek, je verwonderen, raken en geraakt worden…

Een prachtig doel! Kijk op www.theaterhuisgorinchem.nl