“het sprookje van meer en minder”, door kristal theater

kristaltheater

Kristal Theater is opgericht door Femke Krist in 2006. Als theatermaker en actrice focust zij zich op geëngageerd muziektheater voor volwassenen en kinderen. Sinds een aantal jaren werkt zij ook op het Herman van Veen Arts Center. Een prachtige plek midden in de bossen van Soest, bedoeld om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen en een broedplaats voor jonge kunstenaars.

 

Het inspireerde om Femke een muzikaal familiesprookje te schrijven, gebaseerd op de geschiedenis van het landgoed en de plaats van flora en fauna daarin. Het wordt een jazzy voorstelling ment nieuwe oorspronkelijke muziek . Begin september 2017 starten de repetities.

Deze voorstellingen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Speciale doelgroepen waaronder kinderen en mensen met een kleine beurs worden uitgenodigd om te komen kijken en te genieten van wat het landgoed te bieden heeft. Ook verschillende buitenschoolse opvanglocaties in Soes en Baarn worden bij het project betrokken.

Stichting Strand Links vindt dit een project dat helemaal aansluit bij onze doelstellingen en we ondersteunen het van harte.

Zie ook: www.kristaltheater.nl